Bergtour met school wellicht iets voor jullie?

School groep Hollersbachtal

Bergtour met school wellicht iets voor jullie? Afgelopen week gidste Gabi een school groep samen met Snowbreaks welke op bergtour ging. In het Hollersbach, onderdeel van het Hohe Tauern Nationalpark, doorkruiste ze 2 dagen de prachtige Alpen. Tevens sliepen de tieners in een echte berghut en ervaarden hoe het is om niet alle luxe van thuis te hebben. Een enorm mooi, leerzame en waardevolle ervaring welke door de school zelf georganiseerd werd. Combineer dit met een geweldige tocht en uitzicht op de machtige Großglockner, en je begrijpt dat deze tieners een top trip hadden!

Op bergtour met school

Neuer Fürtherhütte

Ook interesse in een bergtocht met school? Of met jouw bedrijf als teambuilding uitje? De bergen bieden oneindig veel variatie en uitdaging! Neem contact op met Gabi via holidayhikes@outlook.com voor meer informatie of een tour op maat! Of neem een kijkje op de partnerpagina van Snowbreaks!

En wie ben ik? Gabriëla is de naam! Of Gabi zoals de Oostenrijkers zeggen. Enkele jaren geleden heb ik Nederland verruilt voor Kaprun. Met de Kitzsteinhorn in mijn achtertuin, geniet ik elk seizoen van wat de bergen mij te bieden hebben. Tussen mijn werk als sneeuwsportleraar en bergwandelgids door, houdt ik jullie op de hoogte van nieuwtjes omtrend winter- en bergsport, activiteiten in de Kitzbüheler Alpen en bezienswaardigheden in het mooie Pinzgau!

Liebe Grüße uit Kaprun!

Gabi

Gabi Andrei

Logo Holiday Hikes

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht