Bergtouren in Süd-Tirol Gabi doet verslag

Rosengarten

Bergtouren in Süd-Tirol. Oke, het is officieel misschien niet helemaal FANtastisch Oostenrijk… Maar in Süd-Tirol vind je wel degelijk heel veel Oostenrijkse invloeden. Niet voor niets vinden de inwoners zichzelf absoluut geen Italianen. Ze delen de gemoedelijkheid en gastvrijheid van hun noorderburen, maar weten dit te combineren met de heerlijke, gastronomische invloeden van hun zuidelijke buren. Tel daar dan nog eens de geweldige natuur van de Dolomieten bij op, en je hebt een gouden combinatie te pakken! Gabi was onderweg in Süd-Tirol voor éé n van de vele bergtouren en maakte dit video verslag van deze geweldige, 6-daagse tour!

Bergtouren in Süd-Tirol

Heb jezelf ook wel een een tour gemaakt door de Alpen. Laat het ons weten of beschrijf een mooie route die je graag met ons zou willen delen. Wil je iets anders delen met de volgers van FANtastisch Oostenrijk dan is dat ook mogelijk. Je kunt met ons contact opnemen via e-mailadres info@fantastischoostenrijk.nl

En wie ben ik? Gabriëla is de naam! Of Gabi zoals de Oostenrijkers zeggen. Enkele jaren geleden heb ik Nederland verruilt voor Kaprun. Met de Kitzsteinhorn in mijn achtertuin, geniet ik elk seizoen van wat de bergen mij te bieden hebben. Tussen mijn werk als sneeuwsportleraar en bergwandelgids door, houdt ik jullie op de hoogte van nieuwtjes omtrend winter- en bergsport, activiteiten in de Kitzbüheler Alpen en bezienswaardigheden in het mooie Pinzgau!

Liebe Grüße uit Kaprun!

Gabi

Gabi Andrei

Logo Holiday Hikes

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×