Jan bericht uit Hollersbach en Resterhöhe

Hollersbach 3 cm sneeuw

Vanochtend lag er 3 cm sneeuw op de auto als oogst van de nacht.

We hebben al vaker deze week foto’s en video’s gezien van Jan Huibers. Hij heeft het deze week wit zien worden in Hollersbach en afgelopen nacht is er maar liefst 3 cm aan sneeuw in het dal bijgekomen (we hadden iets meer verwacht) Afgelopen week was Jan ook al gaan kijken in Zell am See. Helaas door een harde wind gingen de liften sluiten toen hij net onderweg was naar boven om te gaan skiën.

Hoe zou het nu vandaag gegaan zijn. Dat zien jullie in een korte video.

Dat was dus een erg korte skidag want ook hier door de harde wind was het niet helemaal lekker. Vervolgens het dal in gegaan en met de kids gaan sleeën. Dat is natuurlijk ook een goede optie. De komende dagen zou het zeker beter worden en de zon kot er wellicht bij. Temperatuur gaat ook wat doen maar dat betekent gewoon goed aankleden.

Jan Huibers aan het sleeën

Jan bedankt weer voor je bijdrage.

Hollersbach

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil als eerste zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...