Beste skidag winterseizoen 2020 – 2021

Kaprun Kitzsteinhorn 14 oktober 2020 Topfoto

Beste skidag winterseizoen 2020 – 2021

Wat een titel. We hebben het normaal gesproken over de beste skidag van het seizoen. Die was voor ons al vroeg afgelopen seizoen. Medio oktober waren we op de gletsjer van Kaprun en vlak ervoor had het nog aardig gesneeuwd. Hierdoor lagen de pistes die open waren er FANtastisch bij. Temperaturen onder nul, een lekker zonnetje erbij. Het was echt Kaiserwetter.

Meer was het niet dit seizoen maar dat geldt natuurlijk ook voor jullie allemaal. Wij kijken uit naar volgend winterseizoen. De eerste tripjes zijn al gepland in oktober en november. Maar bekijk nog maar eens de video’s die we opnamen op 14 oktober 2020…. we hadden graag meer van dit soort dagen gehad…

Hieronder nog meer foto’s van deze dag, 14 oktober 2020.

Kaprun Kitzsteinhorn 14 oktober 2020

Kaprun Kitzsteinhorn 14 oktober 2020

Kaprun Kitzsteinhorn 14 oktober 2020

Kaprun Kitzsteinhorn 14 oktober 2020

Kaprun Kitzsteinhorn 14 oktober 2020

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...