Beter skiën – dag 3

Kaprun Kitzsteinhorn

De derde en alweer laatste video van het gave trainingscamp van Snow Camps Europe. De deelnemers waren moe maar voldaan en hebben erg veel bij geleerd. Wil jij ook prefecte techniek leren? Of eens echt goed off-piste of buckels leren skien? Neem dan contact op met Snow Camps Europe en neem deel aan 1 van hun camps. Vergeet natuurlijk ook niet hun gave WIN-actie waarmee je nog steeds kans maakt op een GRATIS week in de sneeuw in Kaprun!

Beter skien - dag 3

En wie ben ik? Gabriëla is de naam! Of Gabi zoals de Oostenrijkers zeggen. Enkele jaren geleden heb ik Nederland verruilt voor Kaprun. Met de Kitzsteinhorn in mijn achtertuin, geniet ik elk seizoen van wat de bergen mij te bieden hebben. Tussen mijn werk als sneeuwsportleraar en bergwandelgids door, houdt ik jullie op de hoogte van nieuwtjes omtrend winter- en bergsport, activiteiten in de Kitzbüheler Alpen en bezienswaardigheden in het mooie Pinzgau!

Liebe Grüße uit Kaprun!

Gabi

Gabi Andrei

Logo Holiday Hikes

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...