Betoverende avondfoto’s vanuit Oostenrijk

CampingWelt Brixen im thale

Betoverende avondfoto’s vanuit Oostenrijk

De laatste weken is het al lekker koud geworden in Oostenrijk en er is met enige regelmaat sneeuw gevallen. Het sneeuwde afgelopen week ook weer en het klaarde even op… Toen hebben we in de avond maar weer de camera ter hand genomen en liepen een klein blokje. Het was zeer fris (min 10) maar het zijn dan wel leuke foto’s geworden, tenminste dat denken wij. smaken verschillen.

Foto’s zijn genomen in het Brixental

CampingWelt Brixen im thae Brixental

CampingWelt Brixen im thae Brixental

CampingWelt Brixen im thae Brixental

Van Beeck tenten

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...