Biertransport naar Kitzsteinhorn en in het dal is het FANtastisch

Zell am See Kaprun

Biertransport naar Kitzsteinhorn en in het dal is het FANtastisch. Vele vrachtwagens zijn voor een soort van biertransport naar het Alpine Center gereden om daar zo’n 60.000 liter bier af te geven. Wij zijn benieuwd hoelang deze voorraad meegaat. In het seizoen zal alleen maar geleverd kunnen worden per lift. De firma Stiegl heeft dus weer goede zaken gedaan. Voor het WOW festival hoeven we ons dan ook geen zorgen te maken. Dit is het officiële openingsfeest van Kaprun, het festival wordt gehouden van 4 – 6 november 2016. Daar berichten we later meer over.

Kitzsteinhorn Stiegl levert bier

Hierboven zie je de vrachtwagens in colonne rijden.

Maar hoe is het in het dal. Daar heersen nog steeds zomerse temperaturen. Rondom het meer van Zell am See is nog genoeg te doen. Je kunt er natuurlijk niet alleen wandelen en zwemmen maar wat te denken van dit soort drie-wielers. Deze zijn te huren in Zell am See. Wie gaat dit doen? Onderstaand een video zodat je kunt zien wat een leuk transportmiddel dit is.

Maar even terug naar de Kitzsteinhorn. Is het geen plaatje vanaf het Alpincenter gezien?

Kitzsteinhorn Alpincenter

Tot slot nog even dit. Hebben jullie je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Binnenkort zijn er via deze nieuwsbrief prijzen te winnen. Onderaan deze pagina kun je je inschrijven voor de Nieuwsbrief.

Summit Travel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×