Biertransport naar Westendorf Talkaser

Biertransport naar Westendorf Talkaser

Biertransport Talkaser Westendorf

Afgelopen week hebben we een bericht gemaakt over een Biertransport naar het Alpincenter op de Kitzsteinhorn bij Kaprun. Maar er zijn meer hutten die in de winter niet bereikbaar zijn per vrachtwagen. Plots kwam Sil Ruesink bij ons aankloppen dat hij ook de komende tijd biertransporten gaat doen voor Stiegl. Sil woont overigens in Kufstein.

De vraag was al snel gemaakt. Waar ga je dan heen?

Het eerste transport gaat morgen beginnen. In totaal doen we 100 ladingen vanuit Wörgl en de eerste 2 staan gepland voor Westendorf. De Talkaser gaan we bevoorraden

Met maar liefst 100 vaten normaal bier, 100 kisten bier en 100 vaten hüttenbier (langer houdbaar) gaan er omhoog. De vaten hebben een inhoud van 50 liter. Ook gaan er nog 33 kratten Weißbier en 55 kratten Weißbier alcoholvrij mee.

Maar we zijn er nog niet. Ook gaat er mee Cola, Fanta en Mezzomix (Spezi) 15 pallets Almdudler en in 1 pallet staan 40 kratten!!!

De dag erna wordt er uitsluitend water naar boven gebracht.

Maar wat een geweldige rit is het toch. Kijk maar is naar onderstaande foto en ja het zijn wel smalle wegen.

Biertransport Talkaser Westendorf

Biertransport Talkaser Westendorf

Wij hebben het idee dat ze met deze voorraad voorlopig wel uit kunnen tot??. En anders is er vast wel een pistebully en lift die nog meer naar boven kan brengen.

Op vrijdag stond er een levering op het programma voor Wildschönau. Reden daar wordt het Almabtrieb gevierd (17 september)

Biertransport Talkaser Westendorf

Op weg naar de Talkaser. Hier rijdt men langs de Fleiding en de lift die gepasseerd wordt is echt een van de oudste in het gebied.

Sil is wellicht nog deze winter te bewonderen op de zaterdag in een skibus ergens in SkiWelt. Bedankt voor je bijdrage.

Summittravel728x90

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Reageer mee via Facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De FANtastisch Oostenrijk nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit het FANtasche Oostenrijk. Je kunt deze mail een paar keer per maand verwachten.

* verplicht