Bijna alle Corona maatregelen vervallen hoe zit het met het FFP2 masker?

Saalbach Kaiserwetter Topfoto

Bijna alle Corona maatregelen vervallen hoe zit het met het FFP2 masker?

We wisten al een tijdje dat veel corona maatregelen per 5 maart 2022 worden afgeschaft en dat gaat ook gebeuren.

In de skigebieden vervallen de 3G controles. Deze vervallen dus compleet ook in de berghutten en het Hotelwezen. Ook is er geen algemene verplichting meer om FFP2 maskers te dragen. Ook niet meer in de berghutten en de bergbahnen.

Door de bergbahnen wordt het wel aanbevolen om in de liften/gondels een mond- en neusbeschermingsmasker te dragen. Wellicht dat sommige gebieden toch nog steeds de verplichting geldt want dat is aan het skigebied. We hebben nog geen voorbeelden vernomen. Maar als jullie in Oostenrijk daar meer over weten dan horen we dat graag.

De 3G-regel geldt nog wel om Oostenrijk binnen te komen. Kinderen onder de 12 jaar zijn vrijgesteld.

Het lijkt ook dat het weer hier ook rekening mee gaat houden de komende tijd. We zien droog, koud zonnig weer de komende dagen op het programma staan en dat nodigt ons allen uit om op de piste te gaan.

Liveblog Corona

Hinterglemm Kaiserwetter topfoto

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...