Groei van Biketrails in het Brixental

Groei van Biketrails in het Brixental

E-Bike

Meedoen met de groten dat is wat er gaat gebeuren in het Brixental. We hebben het dan over Mountainbiken. In juni heb je al een week lang het KitzAlpBike festival gehad.

Westendorf, Brixen im Thale en Kirchberg in Tirol maken deel uit van het Brixental en vooral Kirchberg heeft zich op mountainbike gebied zich van zijn beste kant laten zien. Er liggen in Kirchberg maar liefst een aantal biketrails. Zie ook dit bericht.

Kirchberg is dus al ver en nu is het aan Brixen en Westendorf om ook wat te gaan doen aan de infrastructuur. Kurt Tropper van het Tourismusverband in Brixen wil nog niet prijsgeven waar er een trail in Brixen im Thale wordt gebouwd maar dat deze er gaat komen staat vast. Ook gaan er geruchten dat er een trail wordt gemaakt vanaf de Choralm. We zullen het allemaal afwachten maar dat er iets gaat komen voor de mountainbikers in Westendorf en Brixen im thale staat vast. Als de onderhandelingen goed verlopen met de grondeigenaren dan kan er vanaf de herfst aan gebouwd gaan worden. We zullen jullie op de hoogte houden.

Tot slot nog een video van Roel de Jong die hij in juni 2016 heeft gemaakt.

Tiroler Zeitung

Alpen Reizen

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×