Billy in “Skiresort” Florida

Billy in “Skiresort” Florida

Billy, kennen jullie hem nog? Vorig jaar heeft hij samen met zijn vriendin Rosa een aantal artikelen verzorgd vanuit Brixen im Thale waar beide aan het werk waren als skileraar. Komend seizoen zijn ze daar weer van de partij.

Billy Florida Billy Florida

Billy is al weer een aantal weken in Florida. Daar is de eerste indoor skibaan geopend (en dan hebben we het over geheel Amerika) Helaas zonder sneeuw. In Nederland tref je veel van dit soort banen aan. Bv bij Skicentrum Hillegom. Het zal je niet verbazen dat Billy daar ook wel is aan het werk is.

Afgelopen week is Billy zelfs op de televisie geweest. De Nederlanders hebben zoveel expertise op het gebied van deze banen dat men gevraagd is om ski- en snowboardleraren op te leiden. Heb je dit gemist dan kun je dit tv-item hier natuurlijk terug kijken.

LINK van FOX

Zoals gezegd is Billy komend seizoen weer in SkiWelt, Brixen im Thale. Het is de bedoeling dat er dan ook weer wat artikelen van zijn hand komen om ons in Nederland op de hoogte te houden van de sneeuwcondities. Wellicht ook nog wel bewegende beelden dus hou de site daarvoor maar in de gaten.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×