Blijf zeker op de piste de komende week

Blijf zeker op de piste de komende week

Blijf op de piste komende week en doe dit ook anders …..ja, dan sta je op het gras en dat glijdt een stuk minder dan dat witte spul. Het mag bekend zijn dat Frau Holle in de Alpen met vakantie is en het is te hopen dat ze snel weer thuis komt.

Onderstaande foto’s hebben we gekregen van Henny Vonk en is de situatie in Brixen im Thale. Nu is het zo dat deze foto’s precies zijn genomen aan de zonnige kant van dit leuke plaatsje maar wij krijgen signalen door dat er absoluut OP DE PISTE prima te skiën is.

Dus……. omarm de tip en blijf op de piste. Laat je ook niet verrassen en doe een helm op (bv eentje van Bluetribe) Ook is het zo dat de verschillende dorpen met elkaar zijn aangesloten en dan bedoelen we dat je van dopr tot dorp kunt skieen. Veel dalafdalingen zijn er open en we hebben begrepen dat de afdaling van Westendorf naar Brixen im Thale er prima bij ligt.

Voor de zekerheid laten we nog maar even de video zien die van de week is gemaakt in SkiWelt. Waar er een piste ligt …ligt meer dan genoeg sneeuw. Zelf zijn we er zoals het er naar uitziet komend weekend dan laten we ongetwijfeld wel de beelden zien.

Onderstaand nog even de 2 video’s van 8 en 11 december 2015 en de foto’s van vandaag….weten jullie nog waar deze foto’s zijn genomen….het is even goed kijken want er ontbreekt hier en daar een witte kleur.

Wij houden de moed er in en weten zeker dat de pistes er prima bij liggen en dat geldt ook voor de andere gebieden die wij hier dagelijks meenemen. Leve de Kunstsneeuw ?

728x90-Bizztravel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×