Bloemencorso in Kirchberg in Tirol 2019

Bloemencorso Kirchberg in Tirol Fleckalmbahn

Bloemencorso Kirchberg in Tirol 2019, de 27e bloemencorso is achter de rug en we kunnen stellen dat het weer bijzonder bloemrijk is verlopen.

De bloemenparade die door Kirchberg in Tirol in optocht gaat bevat maar liefst 500.000 dahlia’s, anjers, gerbera’s, zonnebloemen en nog veel meer…Er zijn meer dan 40 aangeklede versierde auto’s en oldtimers door de straten heen gereden. Wat ons vooral opviel is dat er ook aandacht is gegeven aan de nieuwe Fleckalmbahn. Één van de oude gondels is ook meegegaan in deze bloemenoptocht. Tijdens deze tocht was de gloednieuwe gondel te zien die vanaf 14 december 2019 zijn rondjes gaat draaien bij de nieuwe Fleckalmbahn.

We hebben verschillende video’s binnen gekregen van Vincent Nicolai en Bart Maas. Hieronder de video.

O ja, en de kippetjes waren natuurlijk ook aanwezig tijdens de bloemencorso.

Bloemencorso Kirchberg in Tirol Kippetjes

Bloemencorso Kirchberg in Tirol

Bloemencorso Kirchberg in Tirol

Bloemencorso Kirchberg in Tirol

Bloemencorso Kirchberg in Tirol

Bloemencorso Kirchberg in Tirol

Bloemencorso Kirchberg in Tirol

Vincent Nicolai en Bart Maas, bedankt voor jullie bijdrage.

Binnenkort is de start alweer van de Almabtrieb in Oostenrijk. We hebben daar al eens een overzicht van gegeven. Je kunt het HIER nog eens bekijken. Maar… nu willen we jullie vragen als je bij één van de vele almabtriebe aanwezig bent dan zouden wij het leuk vinden daarover te berichten. We hebben dan wel jullie medewerking nodig mbt video’s en foto’s… en wellicht een klein verhaaltje. We zullen dan jullie proza plaatsen. Je kunt ons bereiken via e-mailadres info@fantastischoostenrijk.nl Wie durft?

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht