Bloemencorso in Kirchberg 15 aug 2016

Bloemencorso in Kirchberg 15 aug 2016

Bloemencorso

Bloemencorso in Kirchberg 15 aug 2016. We hadden er al eerder over bericht maar nu kwam via Joost Besseling een video binnen die hij gemaakt had van de bloemencorso in Kirchberg in Tirol. Joost zegt het volgende hierover:

Het was prachtig mooi weer. +/- 28 graden. Hierdoor waren ook erg veel bezoekers/kijkers. Ook het aansluitende Zomernachtfeest was erg gezellig. Typische Tiroler muziek en de vertrouwde stalletjes (wit)bier, maar ook met Bratwurst, Krapfen en halve kippen. Zelfs de kinderen (7 en 10 jaar) hebben zich goed vermaakt. Tevens een foto bijgevoegd van een dagje Hochbrixen (14-08) We zijn met onze kinderen van het dalstation omhoog gewandeld naar de Filzalmsee (Hochbrixen). Mooie klim, we hebben er met regelmatige (drink)pauzes ongeveer 2 uur over gedaan. Daarna konden de kinderen heerlijk spelen en zwemmen bij de Filzalmsee.
De andere foto is van 15-08 bij de Badesee in Kirchberg. Water van de Badesee was 19 graden (koel), maar het zwembad is echt een stuk  warmer (25 graden). Tot nu toe heerlijk weer hier in Tirol.

Grüss Gott.
Joost Besseling

Filzalmsee

Filzalmsee

Kirchberg Badesee

Kirchberg Badesee

Bijgaand nog de video die Joost heeft gemaakt.

Alpen Reizen

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×