Bloemenzee deze zomer in Oostenrijk?

Bloemenzee Ans Groot Kormelink

foto @Ans Groot Kormelink

Ook deze zomer weer een bloemenzee in Oostenrijk? Mocht je naar Oostenrijk gaan deze zomer dan zou je toch hier en daar weer een enorme bloemenzee moeten gaan zien hangen aan de diverse balkons.

Wij gaan het zeker meemaken en als het even kan zullen we ook wel een en ander in beeld gaan brengen.

Bloemenzee

Nu willen we later dit zomerseizoen een bericht maken met allemaal foto’s van jullie van de verschillende “bloemenzeeën” die te zien zijn. Het zou mooi zijn als jullie foto’s kunnen insturen. Vermeld dan niet alleen je naam maar ook waar de foto is opgenomen. We hopen uit alle gedeelte van Oostenrijk foto’s te ontvangen. Je kunt deze foto’s insturen via e-mailadres info@fantastischoostenrijk.nl (of reageer op één van onze 2 facebook pagina’s) Natuurlijk zijn wij opzoek naar het allermooiste bloemenbalkon. Wie gaat dat worden en waar?

Afgelopen jaren hebben we ook een aantal foto’s binnen gekregen en om een voorbeeld te geven volgen hieronder er nog een paar.

Bloemenzee Alpbach Ilse Colpin

Alpbach foto @Ilse Colpin

Bloemenzee

Bloemenzee Alpbach Aniela van den Brink

Alpbach foto @Aniela van den Brink


Bloemenzee Kirchberg Haus Sonnheim John Stolk 3

Kirchberg Haus Sonnheim foto @John Stolk

Laat dus zien waar je deze zomer in Oostenrijk aanwezig bent. Het zou leuk zijn al die bloemenpracht te laten zien. We waarderen je reactie.

Summit Travel Grote Banner

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat de iPhone en iPad niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...