Blog Dieya in de vers gevallen sneeuw

Dieya in de sneeuw 3 december 2020

Blog Dieya in de vers gevallen sneeuw

Dieya is de blogster (12 jaar) vanuit Liesebrücke en dat ligt bij de Millstätter See. Dieya is afgelopen augustus geëmigreerd naar Oostenrijk en houd ons iedere maand op de hoogte.

Als je de berichtgeving heb gevolgd dan valt precies daar en zeker ook hoog in de bergen een gigantisch pak sneeuw. Op 3 december was er al een leuk laagje gevallen. Dieya heeft de laptop nog even gepakt om ons op de hoogte te stellen.

“En dan ligt er ineens sneeuw.Dan zien we ons plekje ineens helemaal bedekt met een super mooie laag verse sneeuw. En wie doe je daar een hoop plezier mee. Inderdaad mij en de hondjes. We hebben een loge onze bonushond Plukkie. Zodra de vlokjes begonnen te vallen zijn we naar buiten gegaan en komen we alleen maar binnen om te eten. Inmiddels bezig met een sneeuwpop te maken en ik kan je zeggen daar wordt je moe van.

Dieya in de sneeuw hond

We zijn nu ook bezig alles een beetje te versieren, met lampjes ophangen, ja de Kerst komt eraan dus we gaan het nog gezelliger maken. Nog even en dan kunnen we ook naar de winkel om een kerstboom te kopen yehhhhh!

Wat een gekke wereld he. Ik kan nu niet naar school. En moet elke dag via de computer  school volgen zodat ik in ieder geval mijn meester, juf en klasgenootjes kan zien. We mogen maandag weer naar school wel met mondkapjes op en veel handen wassen, maar gelukkig ik mag weer naar school. We hebben heel de tijd een soort van opgesloten gezeten want we mochten nergens heen.

Nu is het gelukkig gaan sneeuwen en mag ik weer naar school dus ik ben dubbel happy We mochten gelukkig wel met de honden lopen en hebben hele mooie foto’s gemaakt want je moet toch je beweging hebben en de frisse lucht hebben we ook nodig. En die is hier FANtastisch!

De groetjes

Dieya ????”

Sneeuwfrees

Dieya op de slee

Huize Marcel Selling Lieserbrücke

Lieserbrücke uitzicht op de Goldeckbahn 3 december 2020

Lieserbrücke uitzicht op de Goldeckbahn 3 december 2020

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Ski Outlet Logo

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...