Blogster Gabi aan de slag op de Kitzsteinhorn

Gabi Andrei

We kregen van onze blogster Gabi een korte video binnen vanuit de lift van de Kitzsteinhorn.

Gabi heeft het wandel- en hikeseizoen weer ingeruild om het hele winterseizoen les te geven in Kaprun. Zij geeft les op de Maiskogel maar ook de gletsjer, de Kitzsteinhorn. Wie weet komen jullie haar dit seizoen wel tegen.

Ook had Gabi waarschijnlijk het weerbericht van Jeroen gelezen 🙂 De komende dagen sneeuwval en sneeuwval. We zijn benieuwd hoeveel centimeters er op de Kitzsteinhorn gaan vallen.

Kaprun Kitzsteinhorn

En wie ben ik? Gabriëla is de naam! Of Gabi zoals de Oostenrijkers zeggen. Enkele jaren geleden heb ik Nederland verruilt voor Kaprun. Met de Kitzsteinhorn in mijn achtertuin, geniet ik elk seizoen van wat de bergen mij te bieden hebben. Tussen mijn werk als sneeuwsportleraar en bergwandelgids door, houdt ik jullie op de hoogte van nieuwtjes omtrend winter- en bergsport, activiteiten in de Kitzbüheler Alpen en bezienswaardigheden in het mooie Pinzgau!

Liebe Grüße uit Kaprun!

Gabi

Gabi Andrei

Alpen Reizen

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...