Bluetribe Goggle gaat naar… de Sneeuwhoogte is gemeten

Bluetribe Goggle gaat naar… de Sneeuwhoogte is gemeten

bluetribe-bump

Afgelopen week hadden we een leuke actie van Bluetribe. Raad de sneeuwhoogte op de Camping in Brixen im Thale en win een Bluetribe Goggle Bump met verwisselbare lenzen. Zeker voor in de omstandigheden waarin we deze video opnamen is deze bril zeer aangenaam.

Tot aan gisteren lag er nog een centimeter of 20 in de tuin maar het is vannacht weer gaan sneeuwen. Hoeveel er nu daadwerkelijk is gevallen dat kun je zien in deze video.

Het was een heel gepuzzel wie er gewonnen heeft. Dit kwam ook door de vele antwoorden die we kregen via facebook en op de website. De sluitingstermijn voor deze actie lag op 4 januari 2017, 23:59 uur. Alleen deze opgaven hebben we dan ook meegenomen.

We hebben tot de millimeter moeten meten want de antwoorden lagen allemaal erg dicht bij elkaar. Maar we zijn er uit.

Bluetribe winnaar Harold Baars

Via facebook heeft Harold Baars tot op de millimeter de sneeuwhoogte geraden. Harold gefeliciteerd en neem contact met ons op. We zullen de bril dan zsm toesturen. Heel veel veilige skikilometers gewenst met deze topbril.

Benieuwd naar wat Bluetribe om wintersportgebied te bieden heeft? De webshop is volledig vernieuwd. Zeker een kijkje waard.

Bluetribe Sneeuwhoogte

Roel deed dit keer de sneeuwmeting

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...