Bluetribe geeft sportief een helm en Goggle aan Wintersportweerman

Vorige week begon het allemaal met deze video

Nu kennen wij de maker een beetje en moesten even reageren. Na 1,44 minuten ging de betrokken persoon skiën en dat zonder helm. Bijna dagelijks zijn wij op de piste en ook zien we natuurlijk wel eens wat gebeuren mbt ongelukken, botsingen etc. Ook landen mensen wel eens zeer ongelukkig. Landen op je hoofd is absoluut geen uitvinding.

We gaven ook commentaar op deze actie en Bluetribe was heel sportief om Wintersportweerman Hajo een Helm en en Goggle te geven. Nu is het heel toevallig dat wij op bijna steenworpafstand van elkaar afzitten. Dus dat uitreiken dat doen we dan ook zelf. Hajo heeft dankbaar de helm en Goggle van Bluetribe aanvaard. Wij zijn heel benieuwd hoe deze helm en goggle bevalt.

Ook hebben we een reactie gekregen van Hajo:

Sinds 1993 ski ik altijd met Goggle en praktisch nooit met een zonnebril. Toen ik in 2009 een keer van de piste af het bos in vloog omdat een binding van een gehuurde ski midden in een carvebocht open vloog besloot ik nooit meer zonder helm te skiën. Ook als freerider die graag tussen de rotsen skiet kan ik natuurlijk niet zonder. In dit geval was ik op doorreis in les menuires en lag mijn helm in fantastisch oostenrijk. En een enkele keer skiën met wind in je haar in de zon is toch ook wel lekker.  Ik wist dat er reacties zouden komen. Maar dat ik van bluetribe een helm en Goggle cadeau zou krijgen had ik niet gedacht. Ben er erg blij mee. Bedankt!

Bluetribe helm Google uitgeriek aan Wintersportwerman Hajo Wij zelf skiën er al een aantal jaren mee en het is echt super. Vooral de goggles met verschillende lenzen zijn top.

PS laat bovenstaande je ook niet verleiden tot het niet dragen van een helm want dit is een éénmalige actie van Bluetribe.

Bluetribe Banner 2017 (300×10B0)

Summit Travel

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht