Een Bol.com cadeaukaart winnen?

Skiwelt Wilder kaiser Brixental Topfoto

We kregen een verzoek binnen van Nienke om een enquête te plaatsen. Mocht je hem invullen dan zou je ook zomaar een bol.com cadeaukaart kunnen winnen?

Beste wintersporter,

Jullie hulp kan ik (Nienke) goed gebruiken!

Op dit moment zit ik in de laatste fase van mijn studie Tourism Management en schrijf mijn scriptie voor TUI Nederland. Ik doe onderzoek naar de klimaatverandering in de Alpen en de impact hiervan op het beslissingsproces van de wintersporter. Ben jij in de laatste jaren op wintersport geweest? Dan zou je mij ontzettend helpen met het invullen van de enquête. Dit zal zo’n 3 minuten tijd in beslag nemen. Alvast bedankt!

Als dank wordt er een Bol.com cadeaukaart verloot.

Nienke Ree

Klik op Enquete en we zijn benieuwd naar jullie reacties. De enquete blijft nog staan tot zaterdagavond 4 mei 23.59 uur.

Tot slot willen wij ook een bericht aan jullie meegeven dat onze weerman Jeroen vorig jaar heeft geschreven. Wij nemen geen stelling hier in een klimaatdebat. Daar zijn andere sites voor maar willen wel altijd feiten delen. We hebben een bericht geschreven of de bergwinter nu ook echt warmer wordt. Lees dit stuk HIER nog eens.

 

Instagram Banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...