Bondskanselier Kurz wil in de winter de skigebieden open houden

Bondskanselier Kurz wil in de winter de skigebieden open houden

In de aankomende “coronawinter” wil de president van Oostenrijk de skigebieden open houden. Hij zegt daar over het volgende:

“We moeten proberen om op alle gebieden van ons leven een zo normaal mogelijk leven te leiden,”

Dit benadrukte Kurz gisteren tijdens zijn eerste bilaterale bezoek in het buitenland sinds de Corona-crisis in Ljubljana. “Wintertoerisme en skiën zullen mogelijk zijn”, kondigde hij aan. Met het oog op het komende skiseizoen wees de bondskanselier erop dat toerisme een belangrijke economische factor is in Oostenrijk en dat het in sommige deelstaten zelfs nog belangrijker is.

“Dit gaat over veel banen.” Tegelijkertijd benadrukte hij dat “alles wordt gedaan”, om skiën dit jaar zo “veilig mogelijk” te laten verlopen. Daarom zal après-ski dit jaar “niet bestaan”. De bondskanselier gaf geen details nog hierover. In dit verband verwees hij naar minister van Toerisme Elisabeth Köstinger (ÖVP) en minister van Volksgezondheid Rudi Anschober (Groenen), die een concept zouden presenteren.

bron: Tiroler Tageszeitung

Zodra we over dit laatste nieuws hebben zullen we hier uiteraard jullie hierover berichten.

Pitztal Rifflsee

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Ski Outlet Logo

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...