Bouw Update Zinsbergbahn Brixen im Thale

Brixen im Thale bergstation Zinsbergbahn

Bergstation van de nieuwe Zinsbergbahn met op de achtergrond het oude bergstation

Dit keer een bouw update van de nieuwe Zinsbergbahn. Zaterdag lieten we jullie nog zien dat de oude Zinsbergbahn (Bubble Express) in een bouwpakket in het Brixental ligt. Deze oude lift gaat een 2e leven hebben in Amerika.

Zoals beloofd zou Pascal de berg opgaan en een bouw update geven van de werkzaamheden die tot nu toe zijn verricht aan de nieuwe lift. Het beste is dat te zien aan de video die hij heeft gemaakt. Pascal is bij de belangrijke punten gestopt. Op Hoch Brixen is goed te zien dat men al ver is met de fundering. Ook is te zien dat het dalstation iets verder van de SkiWelthutte is komen te staan. Maar goed er komen in het dalstation ook 2 ingangen. Één voor de ingang van de stoeltjeslift en de ander voor de ingang van de gondels.

In het zomerseizoen zullen we zeker bij deze bouwput nog eens langs gaan. Dan zeker nieuwe beelden en mochten jullie er in de tussentijd zijn dan zijn we benieuwd naar jullie beelden. Dit mag natuurlijk ook van andere liften zijn, die in aanbouw zijn. Wie volgt?

Brixen im Thale oude bergstation Zinsbergbahn

Oude bergstion Zinsbergbahn

Fundering Zinsbergbahn

Brixen im Thale Hoch Brixen dalstation Zinsbergbahn

Hoch Brixen dalstation Zinsbergbahn

Brixen im Thale Hoch Brixen dalstation Zinsbergbahn

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×