Bouwgeschiedenis Wildspitzbahn Pitztaler Gletsjer

Pitztaler Gletsjer uitzichtplatform 3440 meter

Bouwgeschiedenis Wildspitzbahn Pitztaler Gletsjer

Al weer 10 jaar oud is de Wildspitzbahn, een lift waarvan de bouw begon in 2011 en bedrijfsklaar was in 2012. Een bijzonder stukje werk want er werd een bergstation gebouwd boven op een berg die op 3.440 meter ligt.

Op deze hoogte heb je met extreme weersomstandigheden te maken. De hoogste kabelbahn in Oostenrijk komt uit op maar liefst 3.440 meter en je hebt er een FANtastisch uitzicht in Das Cafe.

Bekijk hieronder een aantal mooie video’s van de Bouwgeschiedenis Wildspitzbahn Pitztaler Gletsjer.

Hieronder nog een aantal video’s die zijn gemaakt in 2012 tijdens de bouw.

Leuk om de bouwgeschiedenis Wildspitzbahn in beeld te zien. Dit jaar zullen we zeker weer een aantal bezoeken brengen aan deze mooie gletsjer. De eerste update hebben jullie afgelopen week al kunnen zien. Heb je deze gemist klik dan HIER.

Pitztaler Gletsjer Wildspitze panoramafoto

Dit uitzicht heb je op het uitzichtplatform bij het bergstation van de Wildspitzbahn

Vrijdag 25 november 2022 zijn er hele speciale dagprijzen voor een skipas. Volwassenen betalen  34,40 euro en kinderen de helft (waar zou zo’n bedrag nou vandaan komen 🙂 ) Wij kijken alweer uit naar ons volgende bezoek aan deze mooie gletsjer. Wanneer dat is? Dat zien jullie gauw genoeg als je ons blijft volgen.

Bron: Pittzaler Gletsjer

Summit Travel banner 2020 1000x600

Van den Berg Sport skischoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Pitztaler Gletsjer 20 november 2022 topfoto

Pitztaler Gletsjer Wildspitze topfoto

Pitztaler Gletsjer Wildspitze 20 november 2022

Pitztaler Gletsjer 20 november 2022 topfoto

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×