Bouwupdate Gletscherjet 3 Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn Gletscherjet 3 Seilspleissen

Kaprun Kitzsteinhorn Gletscherjet 3 Seilspleissen

Bouwupdate Gletscherjet 3 Kitzsteinhorn

Afgelopen week lieten we al wat zien van het seilspleissen en als het goed is zijn de werkzaamheden deze week afgerond en zit er weer een nieuwe kabel op de Gletscherjet 3 op de Kitzsteinhorn.

Hieornder staat de video die gemaakt is op 24 juni 2024. Ook zien jullie nog hoeveel sneeuw er nog ligt bij het Alpincenter.

Hieronder nog een een aantal foto’s.

Kaprun Kitzsteinhorn Gletscherjet 3 Seilspleissen

Kaprun Kitzsteinhorn Gletscherjet 3 Seilspleissen

De muren staan er nog bij Icecamp maar voor hoelang nog 🙂

Kaprun Kitzsteinhorn Gletscherjet 3 SeilspleissenKaprun Kitzsteinhorn Gletscherjet 3 SeilspleissenKaprun Kitzsteinhorn Gletscherjet 3 Seilspleissen

Kogler banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×