Bouwupdate Learn To Ride Park Saalbach

Learn to ride park
© Saalbach.com

Bouwupdate Learn To Ride Park Saalbach, althans een update van een mooie zomerse buitenactiviteit voor het hele gezin. Vanaf zomer 2021 in hartje Saalbach.

Zoals eerder al gemeld is men in Saalbach ook druk bezig om ervoor te zorgen dat de zomer ook het Skicircus een FANtastische plek is om je vakantie daar te brengen. Naast de zeer uitgebreide mogelijkheden als wandelaar maar zeker ook als mountainbikers. Los van dit is er heel veel te doen voor de jongeren die sportief vermaakt willen worden of op onderzoek uit willen gaan. Maar vanaf deze zomer komt er de Learn To Ride Park bij, een groot park voor het hele gezin, gesitueerd bij de Kohlmaisbahn liggen vijf bekende Saalbach routes in mini-uitvoering te wachten.

Dit park is voor zowel kinderen als volwassene ideaal om als beginner het park ride te leren. De locatie is midden in Saalbach en is gratis te gebruiken en is van 21 mei tot en met 17 oktober 2021 geopend, de 5 routes zijn:

  1. Little Monti
  2. Little Proline
  3. Little Hacklberg
  4. Little Panorama
  5. LearnToRide Rundkurs

Via de Magic Carpet wordt je comfortabel naar boven gebracht.

Meer informatie: Saalbach.com

Lees ook Nieuw in Saalbach Learn To Ride Park

Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn Banner

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn op dit moment uitverkocht maar er komt een nieuwe zending aan. Als alles goed gaat hebben we ze weer na 16 november 2020 binnen. Wil je een bericht krijgen van ons en ook bestellen, ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

 

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht