Bouwupdate Salvista sleeplift SkiWelt Itter

Salvista lift Itter 3

Bouwupdate Salvista sleeplift SkiWelt Itter 10 november 2023

We hebben el eerder een bericht gepubliceerd dat er een nieuwe sleeplift wordt gebouwd bij het dalstation van de Salvistabahn in Itter (SkiWelt)

Gerald is er vaak in de buurt en heeft ons recent een aantal foto’s gezonden van de bouw van deze lift. Op de foto’s is te zien dat men aardig gevordeerd is met de bouw van deze sleeplift. Niets staat meer in de weg dat deze lift gaat draaien in de nieuwe winterperiode. De start van deze lift is bij het bestaande Salvista dalstation.

Zodra we in de buurt zijn komende winter zullen we deze lift ook eens bezoeken.

Salvista lift Itter

Technische data

  • lengte: 437 meter
  • Aantal liftschotels: 65
  • Reistijd: 2,4 minuten

Deze sleeplift met de nieuwe besneeuwde piste is ideaal voor kinderen, beginners, gevorderde skiërs en schoolgroepen.

Salvista lift Itter

Salvista lift Itter

Salvista lift Itter

Salvista lift Itter

Wellicht dat we binnenkort nog wat updates kunnen laten zien.

Bergtraum Westendorf logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×