Bouwwerkzaamheden Brantlalmsee Brixen im Thale

SkiWelt Brantlalm Brixen im Thale

Bouwwerkzaamheden Brantlalmsee Brixen im Thale

We waren toch in de buurt en zijn gaan kijken op de bouwplaats van de nieuwe speichersee die op de Brantlalm wordt gebouwd. Als je de bouwplaats ziet dan denk je …komt dit nog wel klaar voor dat het skigebied opengaat eind november/begin december 2020.

De speichersee wordt 19 meter diep en diverse graafmachines zijn bezig op de bodem van dit meer. De helft daarvan is al klaar en ook de zeilen zijn al halverwege uitgerold. Maar het puin dat moet nog redelijk worden afgevoerd. Dit puin wordt ook gebruikt een stukje lager om waarschijnlijk wat aanpassingen te doen aan de piste. Waarschijnlijk wordt de piste daar ook wat breder gemaakt met materiaal dat uit de speichersee komt. Maar dat gaan we hopelijk snel zien als we nog een keertje kunnen komen kijken in november…

Maar kijk zelf maar eens naar de video die we hebben opgenomen dan kun je zelf eea aanschouwen.

We zijn erg benieuwd hoe de situatie eruit gaat zien in december en laten we hopen dat we dat ook in deze periode kunnen aanschouwen.

SkiWelt Brixen im Thale Brantlalmsee

SkiWelt Brixen im Thale Brantlalmsee

SkiWelt Brixen im Thale Brantlalmsee

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Haus Steiner

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. We hebben een bestelling gedaan en binnenkort zijn deze te bestellen. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Binnenkort vertellen we hoe je deze buffys kunt bestellen.

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht