Bouwwerkzaamheden Kaprun Nieuwe Maiskogelbahn K-Onnection

Maiskogelbahn 2018

We hebben al eerder bericht over de aansluiting vanuit het dorp Kaprun richting de gletsjer van de Kitzsteinhorn. Dit mooie project is pas echt klaar in december 2019. Maar dit project wordt in 2 fases opgeleverd. De Maiskogelbahn is de lift die as. december 2018 in bedrijf wordt genomen. Een jaar later is de lift vanaf het bergstation van de Maiskogel klaar die je dan brengt richting de Kitzsteinhorn op 1.976 meter hoogte.

Maar we kregen afgelopen week videobeelden binnen van de bouw en we zien dat “Stutze 2” opgetuigd wordt. Natuurlijk kan dit niet zonder de hulp van een helikopter. De beelden zie je hieronder.

Wil je de technische gegevens van deze 2 liften eens nalezen klik dan op HIER. Ook Gabi is afgelopen winter wezen kijken bij de bouw van het dalstation van de nieuwe Maiskogelbahn. Dit bericht en video kun je HIER ook nog eens nalezen en bekijken.

Christian Daxler bedankt voor de beelden. Mochten jullie nu nog opzoek zijn naar en leuk appartement in Kaprun en waar ook Nederlands wordt gesproken neem dan eens een kijkje op de website van Christian en Nanske.

Nanske Appartement

Nederlands Oostenrijks Appartement: Nanske Appartement

Summit Travel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...