Brand Hoch Fügen Zillertal Shuttle

© zoom.tirol, via tt.com

Drama in Hoch Fügen. Vandaag is er een brand ontstaan bij de verbindingslift van de Zillertal Shuttle. Deze lift stamt uit 2004.  Deze lift is de verbindingslift tussen Hoch Fügen en Hoch Zillertal.

Maandagochtend om 9:30 werd er alarm geslagen dat er brand was uitgebroken  bij de Zillertal Shuttle. De brandweer is meteen uitgerukt . Toen de brandweer aankwam bij het station op 1450 meter was er al sprake van een grote brand.

Gelukkig had de brandweer de vlammenzee snel onder controle maar het gebouw heeft wel aanzienlijke schade opgelopen. Hoe groot de schade wel is wordt nog onderzocht ook is het nog onbekend hoe deze brand is ontstaan.

In hoeverre deze schade problemen op gaat leveren voor het skiseizoen dat aanstaande is, is op dit moment niet te zeggen. De lift is wel op dit moment dicht wanneer deze open gaat dat moeten we afwachten. Ook hebben zich geen persoonlijke ongelukken voor gedaan.

Op Tiroler Tageszeitung is nog een VIDEO te zien. Klik HIER.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht