Brand in Kirchdorf, oorzaak onbekend

Kirchdorf Brand

foto facebook pagina Einsatzreport – Wetter News Bezirk Kufstein Kitzbühel Schwaz

Grote brand in de werkplaats van Weiler Mühlau in Kirchdorf. De brand veroorzaakt veel rook waardoor verkeer er hinder van heeft. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Alsof de hulpdiensten het al niet druk genoeg hebben breekt er ook nog een grote brand uit in Kirchdorf, de brand werd rond 9.40 uur ontdekt (9 januari 2019) Verschillende brandweerkorpsen zijn ingezet bij de bluswerkzaamheden, door de hevige rookontwikkelingen kregen de bewoners het advies om ramen te sluiten en thuis te blijven. Door de brand en de hevige rookontwikkeling was de B178, de Loferer Straße, afgesloten en is er een omleiding ingesteld, de omleiding is gegaan via de Pillerseetalstraße.

Bron: Tirol.orf.at

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht