Brantlalm See de nieuwe speichersee in Brixen im Thale

SkiWelt Brixen im Thale Brantlalm Speichersee

Brantlalm See de nieuwe speichersee in Brixen im Thale. We hebben eind juni voor het eerst kennisgemaakt met de nieuwbouw van de speichersee in Brixen im Thale. Deze wordt gemaakt om het gebied nog sneeuwzekerder te maken. In het grote gebied van SkiWelt staan al onnoemlijk veel sneeuwkanonnen en die hebben water nodig. Daar wordt dus voor gezorgd.

Stefan was op pad met de Mountainbike in het gebied en ging live in onze facebook groep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk. Daar kon je onderstaande video zien.

Zelf hopen we er volgende week een kijkje te nemen. We hebben begrepen dat er nog flink gegraven moet worden of worden de randen verhoogd? Maar uiteindelijk wordt de speichersee zo’n 19 meter diep. Of je er mag zwemmen in de zomer van 2021 dat is nog niet te zeggen. Niet in elke speichersee mag dit. De “See” die iets verder op ligt daar mag dit zeker wel (Filzalmsee)

SkiWelt Brixen im Thale Brantlalm Speichersee

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Werken in Oostenrijk sep 2019

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×