Brantlalm See hoe ziet het er daar uit? VIDEO!

Brantlalm See Brixen im Thale

 Brantlalm See hoe ziet het er daar uit? VIDEO!

De laatste keer dat we bij deze zogenaamde “speichersee” waren was in oktober 2020. Toen werd dit meertje aangelegd. Stefan die er toen ook bij was, was net zo benieuwd naar het eindresultaat zoals meer mensen dat zijn. Dus snel omhoog, stukje met de auto en de rest lopen naar de Brantlalm. Daar is een video van gemaakt en deze willen we jullie graag tonen.

De video van 16 oktober 2020 hebben we ook maar even opgezocht. Men was toen nog druk bezig met het uitdiepen van de Brantlalm See. Toen lag er zelfs al een beetje sneeuw…

Ps in de middag was Stefan ook nog bij de Fischerstadl geweest. Daar kun je normaal gesproken in de zomer vissen. Van het meer was niets te zien. Al het water is er uitgenomen. Later hebben we begrepen dat dit om de aantal jaar gedaan wordt om de plantengroei te snoeien. Anders blijft er voor de vissen weinig ruimte over en groeit alles dicht.

Hieronder nog een aantal foto’s die Stefan heeft gemaakt in de omgeving van Hoch Brixen.

Brixen im Thale Lente

Brantalm See Brixen im thale

Brantalm See Brixen im thale

Brantalm See Brixen im thale

Ook nog een mooi uitzicht richting de Camping.

Brixen im Thale Camping CampingWelt

Haus Steiner

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×