Breaking News Fleckalmbahn wordt vervangen in Kirchberg

Breaking News Fleckalmbahn wordt vervangen in Kirchberg

Fleckalmbahn

Fleckalmbahn, vanaf 1984 is de Fleckalmbahn in bedrijf en al jaren is men bezig om deze lift (4 kilometer lang) te vervangen. Eindelijk is er een GO. In het seizoen 2017/2018 is het dan zover. Een 10 persoonsgondel zal dan gaan draaien. Helaas zullen we nog 1 seizoen geduld moeten hebben aan de andere kant heb je nog 1 jaar om afscheid te nemen van deze oude getrouwe gondel.

Zomer en Winter draaide deze gondelbahn en viel vooral op doordat iedere gondel voorzien was van een vlag van een land. Nummertje 171 was de Nederlandse gondel.

Deze gondels gaan de verkoop in en voor iedereen is het mogelijk om een gondel te kopen.  Wil je een gondel in je achtertuin hebben of wie weet wel in je zaak dan kun je nu al een contact opnemen met de Bergbahnen (e-mail: fleckalmbahn@kitzski.at) De maten van de gondel zijn 140 cm breed en 200 cm hoog. De gondel weegt zo n slordige 460 kg… en er zijn 200 gondels die in de verkoop. Keuze is er nog genoeg…

Een aantal gondels zijn al verkocht. Op de site van Bergbahn Kitzbühel kun je bekijken wat er al verkocht is en wat nog te koop staat. Wij zijn erg benieuwd of er nog een gondel in Nederland komt te staan. Laat ons maar weten wie er een gondel gaat kopen.

Bron website Bergbahn Kitzbühel

Fleckalmbahn

golfclub mittersill stuhlfelden  golfclub mittersill stuhlfelden

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×