Breaking News Saalbach Kohlmaisbahn wordt vervangen

Kohlmaisgipfelbahn

Breaking News Saalbach Kohlmaisbahn wordt vervangen. De planning is dat de huidig zwaar verouderde Kohlmaisbaan vervangen zal worden door een moderne 10 persoonsgondel.

Met de komst van de nieuwe Kohlmaisbaan zal ook de oude 3 persoons Kohlmaislift vervallen. Voor de duidelijkheid er vervallen dus 2 liften de Kohlmaisbahn (5 rode gondels die aan elkaar vast zitten en de 3 persoons kohlmaislift)

Vanaf de zomer van 2018 zal er begonnen worden met de constructie van de nieuwe lift, naast het vervangen van de lift zal er ook het dalstation gemoderniseerd worden. Zo zal in het dalstation een parkeergarage komen, deze is via de tunnel te bereiken.

Naast de modernisering van het dalstation zal er ook een nieuwe middenstation komen, de bouw hiervan zal aankomende zomer al beginnen. De bedoeling is dat het nieuwe middenstation links naast het huidige middenstation gebouwd zal worden, uiteindelijk is de planning dat vanaf het seizoen 2018/2019 de nieuwe verbinding klaar en in gebruik gaat worden genomen.

We houden jullie op de hoogte.

Bron: Talheim.at

Alpen Reizen

 

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht