Uit de oude doos Brixen im Thale 1980 Kandleralm en Camping

Oude doos, recentelijk hebben wij nog een hele oude video uit 1972 laten zien. We deden ook een oproep wie er nog meer oude beelden zou hebben. Bas de Leeuw heeft gereageerd met een video. Op deze video is te zien de Kandlerafdaling. Ook was er aldaar een skilift en deze liep tot ongeveer waar de zwarte piste eindigt. Ook was de afdaling er nog niet die nu start vanaf de Choralpe.

Ik heb van mijn ouders nog een filmpje weten te bemachtigen uit 1980… met een stukje Kandleralm (sleeplift) en oude beelden van de camping. Toen werden de auto’s blijkbaar nog met de schep sneeuwvrij gemaakt en werden er zelfs skilessen op de camping gegeven…

Beelden zijn overgezet van oude 16mm ‘stomme’ film, later overgezet naar VHS met een ‘gepast muziekje’ er onder, waarna deze uiteindelijk tot DVD-formaat is gedigitaliseerd…

Bas bedankt voor het delen van deze video vanuit de oude doos. Wie volgt met oude beelden uit welk gebied dan ook als het maar Oostenrijk is. Heb jij ook nog video materiaal uit de oude doos dan mag je dat zeker met ons delen.

Ook kregen we nog een vraag door van iemand die heel lang geleden nog heeft meegedaan aan de Wisbi skiwedstrijden. Wie kan deze wedstrijden in Oostenrijk ook herinneren en wat was het precies?

Van Beeck tenten

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht