Uit de oude doos Brixen im Thale 1980 Kandleralm en Camping

Recentelijk hebben wij nog een hele oude video uit 1972 laten zien. We deden ook een oproep wie er nog meer oude beelden zou hebben. Bas de Leeuw heeft gereageerd met een video. Op deze video is te zien de Kandlerafdaling. Ook was er aldaar een skilift en deze liep tot ongeveer waar de zwarte piste eindigt. Ook was de afdaling er nog niet die nu start vanaf de Choralpe.

Ik heb van mijn ouders nog een filmpje weten te bemachtigen uit 1980… met een stukje Kandleralm (sleeplift) en oude beelden van de camping. Toen werden de auto’s blijkbaar nog met de schep sneeuwvrij gemaakt en werden er zelfs skilessen op de camping gegeven…

Beelden zijn overgezet van oude 16mm ‘stomme’ film, later overgezet naar VHS met een ‘gepast muziekje’ er onder, waarna deze uiteindelijk tot DVD-formaat is gedigitaliseerd…

Bas bedankt voor het delen van deze video. Wie volgt met oude beelden uit welk gebied dan ook als het maar Oostenrijk is.

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

CampingWelt Grote banner

 

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht