Brixen im Thale 8 november 2015

Brixen im Thale 8 november 2015

Brixen im Thale daar hebben we afgelopen zondag, 8 november 2015, even afscheid van genomen. We doelen dan met name op de herfst of is het de zomer. Met temperaturen van meer dan 20 graden was het absoluut meer zomer dan herfst maar daar gaat de komende weken toch wel wat verandering in komen.

Brixen im Thale 8 nov 2015

Er komen toch signalen binnen dat er over een week of 2 de temperaturen toch wel wat naar beneden gaan. Op de lange termijn zou er zelfs sneeuw aankomen. We hopen natuurlijk dat dit gaat uitkomen en dat een seizoenstart op 5 december 2015 in de meeste gebieden gewoon doorgang kan vinden.

Het afgelopen weekend waren wij te vinden op de gletsjer van Kaprun. Daar was het openingsweekend en dat werd spetterend gevierd. Daar komen we later nog op terug met een andere bijdrage.

Maar toen we gisteren onderweg waren naar huis konden we het toch niet laten om te stoppen bij een gondelstation om daar nog even wat plaatjes te schieten en een video. Het was er erg rustig kijk zelf maar.

Overigens willen we jullie nog attent maken op een nieuwe webcam die bovenaan de Jochbahn staat met heel mooi uitzicht op de Hohe Salve en Aualmbahn. Uiteraard staat die op onze webcampagina voor Brixen im Thale

Brixen im Thale webcam

Ps afgelopen weekend waren we nog in Kaprun en daar komen nog foto’s en een video van…

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×