Brixen im Thale Leitenhof gaat ook in de Après Ski

Apres Ski Leitenhof Rob Ronalds Tom Haver

Brixen im Thale Leitenhof, afgelopen zomer hebben we jullie al bericht dat Leitenhof in Brixen im Thale weer de deuren heeft geopend.

Ook met het winterseizoen heeft men weer vele mooie plannen gemaakt. De Après Ski gaat hier ook beginnen en dat direct langs de dalafdaling Nieding in Brixen im Thale. Vanaf de kerstvakantie gaat de Après Ski starten en dat 2 dagen in de week met een live artiest.

  • Elke dinsdag vanaf ± 15:00 uur treed Tom Haver op oa. bekend van: Lisa, Samen Vanavond en nog vele ander nummers.
  • Elke donderdag vanaf ± 15:00 uur hebben we live muziek met Rob Ronalds oa. bekend van: Kleine Blonde Mariandel, Het is nu Zomer en natuurlijk het konijn ‚Abnormaal‘.

Vanaf 6 december 2019 is het restaurant weer dagelijks geopend van 10 – 22 uur, keuken is geopend van 11 – 21 uur. Ook kun je hier terecht voor een lekkere erwtensoep, diverse schnitzels en niet te vergeten Hollandse snacks ????.

Daan en Lizanne zijn te bereiken naast de piste Nieding:

  • Oberer Sonnberg 1
  • 6364 Brixen im Thale
  • Tel: +43 (0) 660-7263314
  • Email: gasthausleitenhof@gmail.com

Apres Ski Leitenhof Rob Ronalds

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...