Brixen im Thale Nieuwbouw Zinsbergbahn

Brixen im Thale Zinsbergbahn Nieuwbouw

Brixen im Thale Zinsbergbahn, Stefan heeft dit video verslag gemaakt van de nieuwe Zinsbergbahn. Het was voor Stefan best even wennen aan de naam. De oude lift had als naam de Bubble Express maar heette eigenlijk ook Zinsbergbahn. Nu met de nieuwe lift is het toch echt de naam Zinsbergbahn geworden. Daar moeten we best wel even aan wennen, toch?

Maar we hebben Stefan nog even bereid gevonden om met de mountainbike naar het bergstation te rijden. Hij heeft ook nog even een stop gemaakt bij het oude bergstation. Dit alles kun je zien in een nieuwe Video Update.

Opening SkiWelt

Op 7 december 2019 is het de bedoeling dat SkiWelt opengaat. Als dat zo is dan zou ook deze nieuwe lift moeten gaan draaien. We hebben de officiële datum van de opening van deze nieuwe lift nog niet vernomen maar we houden jullie op de hoogte.

Mochten jullie de komende weken zelf nog op deze plek aanwezig zijn dan zijn we uiteraard benieuwd naar jullie video’s en of foto’s. Je kunt met ons contact opnemen via e-mailadres info@fantastischoostenrijk.nl

Brixen im Thale Zinsbergbahn Nieuwbouw

Brixen im Thale Zinsbergbahn Nieuwbouw

Brixen im Thale Zinsbergbahn Nieuwbouw

Eind maart hebben wij afscheid genomen van de Bubble Express. Dit kun je hier nog nalezen maar zeker ook bekijken. Klik HIER.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

CampingWelt Grote banner

 

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht