Brixen im Thale omleiding Nieding geopend

Nieding umfahrung 8 december 2023

Brixen im Thale omleiding Nieding geopend

We waren op 8 december 2023 bij de opening van het skigebied van SkiWelt. Waar wij benieuwd naar waren was of de omleiding bij Nieding al was open gesteld. Dit was dus zo. Nou was deze omleiding nu niet echt nodig maar deze omleiding daar gaat wel veel gebruik van worden gemaakt als het wat drukker gaat worden in dit gedeelte van SkiWelt.

Bij Nieding komen twee afdalingen tezamen en juist dit gedeelte daar is de conditie van de piste vaak in een toestand die wij een zogenaamde puintuin noemen. Voor veel mensen is dit echt een drama om dan van af te skiën. Maar sinds dit skiseizoen is er dus een omleiding en je kunt daar dat “vervelende stukje dan “umfahren”

Wij zijn er al vanaf gegaan en dat kun je zien in onderstaande video.

Dit weekend maken we nog meer opnames en die kun je snel weer terug zien op FANtastisch Oostenrijk. Hou ook zeker de sociale media kanalen maar in de gaten.

Nieding umfahrung 8 december 2023

Bergtraum Westendorf logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×