Brixen im Thale Zinsbergbahn Bouwupdate

Brixen im Thale Zinsbergbahn

Brixen im Thale Zinsbergbahn Bouwupdate, bovenstaande foto is genomen bij het bergstation van de nieuwe Zinsbergbahn. dit is de lift die de oude getrouwe Bubble Express heeft vervangen.

Via de Firma Kogler hebben we weer wat nieuwe foto’s binnen gekregen van de vorderingen van de bouw. Ook kregen we door dat er deze week gestart zou gaan worden met het Seilpleissen. Weten jullie nog wat dit is? Komende week zullen we weer eens hier wat gedetailleerder op ingaan. Maar de kabel wordt deze week aan de lift bevestigd en dat is een mooi werkje. Seilspleissen is het aan elkaar knopen van de 2 uiteinden. Hoe dat gebeurd….. dat melden we komende week.

Brixen im Thale Zinsbergbahn

Ook zien jullie het nieuwe bergstation staan op een hoger gelegen punt. Op de 1e foto zie je een paar honderd meter beneden nog het oude bergstation. Thans stap je uit naast het bergstation van de Filzbodenbahn. Ook kun je zo direct door richting Scheffau (Aualm)

Brixen im Thale Zinsbergbahn

Bij het nieuwe bergstation wordt ook nog een nieuwe “remise” gebouwd voor het binnen halen van de gondels en stoeltjes. Maar liefst 400 ton staal is hier gebruikt.

Brixen im Thale Zinsbergbahn

Brixen im Thale Zinsbergbahn

Brixen im Thale Zinsbergbahn

Hieronder nog 2 video’s van ons laatste ritje met de oude Bubble Express en de afdaling van deze piste.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Push Bericht FANtastisch Oostenrijk

Kogler banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht