Brixental Dennis en Karolien berichten

Brixental

Dennis en Karolien waren afgelopen week in het Brixental en zijn ook nog even op bezoek gegaan bij het dalstation van de Fleckalmbahn en het dalstation van de nieuwe Zinsbergbahn op hoch Brixen (1.300 meter)

Kirchberg Fleckalmbahn

Deze nieuwe lift daar zijn we zelf enorm benieuwd naar. Op 14 december 2019 gaat deze lift draaien en eigenlijk kunnen we niet wachten. Jullie wel? Zo zag het er een paar dagen geleden uit.

Kirchberg Fleckalmbahn

Hopelijk binnenkort weer een nieuwe update.

Brixen im Thale Zinsbergbahn (de oude Bubble Express)

Dennis en Karolien waren ook heel benieuwd hoe het verder op in het Brixental bij deze nieuwe lift eruit zou zien. Het dalstion werd geïnspecteerd. Als we naar de openingsdatum kijken van SkiWelt dan is dat 7 december 2019. Dan zou ook de nieuwe Zinsbergbahn in bedrijf moeten gaan. ..en weten we het nog. Dit wordt een combi lift. dat betekent dat het zowel een stoeltje- als gondellift wordt. Zijn jullie ook zo benieuwd?

Zinsbergbahn Brixen im thale

Zinsbergbahn Brixen im thale

Zinsbergbahn Brixen im thale

We doen nogmaals een oproep. Mochten jullie de komende tijd in Oostenrijk zijn dan zijn we benieuwd waar jullie zitten en als je iets zou willen delen dan kan dat zeker bij ons op de website. Het zou helemaal leuk zijn als je een leuke verhaal kunt schrijven. We denken er over na om ook dit winterseizoen weer iets te geven aan de mensen die een bijdrage leveren. Afgelopen winterseizoen waren het de t-shirts… Hebben jullie ideeën?

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet.

Push berichten FANtastisch Oostenrijk

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...