Brixental helemaal wit met 15 cm sneeuw

Brixental helemaal wit met 15 cm sneeuw

CampingWelt

Gisteravond kregen we een verrassing in onze mailbox. Paul Jansen had een e-mail gezonden met een video daarin. Paul had een skitrip gehad naar Kaprun en daar was het FANtastisch.

Dit is ook nog wat Paul ons meldt:

We waren met collega’s een paar dagen skiën in Kaprun en de condities zijn echt FANtastisch, hele goeie powder sneeuw om off piste te skiën. Als ik jou was zou ik nu in de auto springen ?

Tja en dan zit je in Nederland en dan zie je ook nog eens een wel zeer bekende plek voor ons. Daar waar wij ons kamp het hele jaar zo n beetje opslaan, CampingWelt Brixen im Thale.

Bekijk maar snel de video van Paul en verbaas je over de 15 centimeter sneeuw die er was gevallen en zo te zien nog hele goede sneeuw ook.

Ps bovenstaande foto is echt van 19 april 2017 de onderstaande 4 zijn archiefbeelden. Ook komende zondag een update over deze camping tussen de seizoenen in…

Summittravel728x90

728x90-Bizztravel

Chaletsplus

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Reageer mee via Facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De FANtastisch Oostenrijk nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit het FANtasche Oostenrijk. Je kunt deze mail een paar keer per maand verwachten.

* verplicht