Brixental mooie uitnodigende video’s

Hohe Salve Brixental Topfoto

We kwamen weer zeer fraaie beelden tegen vanuit het Brixental. Het wordt toch echt zomer, de grenzen zijn ook weer open en niets staat je dan in de weg om weer te gaan.

Dat laatste gaan wij ook weer doen. Komend weekend zijn we weer op onze thuisbasis en we waren ook weer benieuwd hoe het er toch weer uit zou zien. Na meer dan 3 maanden niet geweest te zijn toch maar weer een beetje ons geheugen opfrissen en wie weet ook wel die van jullie.

Bekijk hier onder de video’s van het TVB Brixental Brixen, Kirchberg en Westendorf

Maar wil je een stevige wandeling maken… wellicht wel de Hohe Salve op… check dan eens deze beelden!

Komend weekend zijn we in deze regio en zullen dan zeker weer komen met een aantal updates. Live zullen we gaan op facebook. Check deze pagina maar eens. Wellicht ook een pagina om te gaan volgen!

Aschau Grosse Rettenstein

Aschau Grosse Rettenstein

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...