Brixental mooie zomerse video’s

Zomer Bier Zon

Brixental mooie zomerse video’s, we zijn opzoek naar mooie beelden vanuit Oostenrijk. Daar hebben jullie al verschillende berichten over voorbij zien komen. Dit keer aandacht voor het Brixental.

Bij ons is al redelijk de knop om en staan we op een zomerse stand. Wellicht komen er nog de komende maand nog wel wat winterse beelden op de site. Maar de laatste tijd kwamen we ook op de facebookpagina van Kitzbüheler Alpen – Brixen, Kirchberg, Westendorf mooie zomerse video’s tegen. Die hebben we op een rij gezet.

Laten we hopen dat we weer snel in het Brixental kunnen kijken. Ook dat het openen van de grenzen op een veilige manier gaat gebeuren en wij hopen toch echt dat de seinen in juni op groen gaan staan maar dat is meer een wens. We gaan het zien en we houden het nieuws in de gaten en

Alpen Reizen

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht