Buffy, Bandana van FANtastisch Oostenrijk verdienen?

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Buffy, Bandana FANtastisch Oostenrijk?
We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Trouwens in Nederland is het dragen ervan op de fiets, scooter of wie weet wel met een schaatstochtje ook een mogelijkheid.

Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen.

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Buffy Bandana FANtastisch OostenrijkWeerbericht
Op de hoogte blijven van het weer in Oostenrijk? Weerman Jeroen (Ronaldo het zaterdag bericht) schrijft dagelijks een weerbericht voor jullie. Elke ochtend om 8 uur staat dit weerbericht klaar. Er is ook een aparte weerpagina op FANtastisch Oostenrijk. Zo blijf je op de hoogte waar en wanneer er sneeuw gaat vallen.

Reageren op berichten

Ook hebben we weer reacties toegelaten op de berichten. Heb je wat te melden of je wil graag een reactie delen dan is dat vanaf heden weer mogelijk.

Youtube
In het winterseizoen zetten we heel vaak video’s klaar op youtube. Wil je deze video’s snel bekijken? Abonneer je dan op onse youtube account. KLIK HIER en dan mis je niets.

Instagram

Ook zijn wij op Instagram te vinden. Wil je ons volgen op Instagram? Klik dan HIER.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...