Rond je Buffy pre-order af

Recent heb je een pre-order geplaatst voor een aantal buffy’s. Ze zijn gelukkig weer binnen en jij bent de geluksvogel die ze nu weer kan verkrijgen. Nog steeds is de oplage beperkt dus maak snel jouw voor-bestelling af.

Bestel ze hieronder, indien je de bestelling hebt betaald ben je verzekerd van het aantal buffy’s waarvoor je betaald hebt.

Buffy FANtastisch Oostenrijk bestellen

We gaan hopelijk weer naar een lang winterseizoen. Ook is bekend dat er bepaalde voorschriften zijn. Één van de maatregelen is het dragen van een Mond en Neus beschermingskapje. Zo’n kapje zit nu niet echt comfortabel. Maar daar is een oplossing voor. Jullie kennen vast wel de buffy’s. Deze mogen ook gedragen worden als bescherming. Normaal gesproken gebruik je deze als nekwarmer of zoals die nu gedragen moet worden tot over de neus voor tegen de kou. Nu is de buffy ook te dragen in de restaurants, liften en op meer plekken waar hierom gevraagd wordt.

FANtastisch Oostenrijk heeft een gelimiteerd aantal buffy’s besteld en we willen deze dan ook aan jullie voor een schappelijke prijs aanbieden. Voor € 7,95 per buffy heb je deze in huis en dat is inclusief de verzend- en transactiekosten (Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij) We proberen zo snel mogelijk de buffy(s) te versturen. De buffy is ook te gebruiken als hoofdband, bandana etc. We zijn ook erg benieuwd naar jullie foto’s.

Vul het onderstaande formulier in en maak de bestelling af. Wij proberen dan binnen 1 week jouw buffy(s) te laten bezorgen.

 

[mollie-forms id=”62716″]

 

Buffy FANtastisch Oostenrijk Turner

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...