Buffy van FANtastisch Oostenrijk bestellen?

 

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Update 5 januari 2021. We hebben weer buffy’s binnen gekregen en deze zijn weer te bestellen! HIER kun je een bestelling doen. Ga dus naar dit bericht en bestel jouw buffy’s.

————————————————————————————–

Wegens gigantisch succes zijn we door al onze Buffy’s heen. We hebben een extra bestelling gemaakt maar deze zijn naar verwachting weer in januari 2021 leverbaar. Wel kunnen jullie alvast de buffy’s voor bestellen. We noemen dat een pre order. Met het achterlaten van je e-mailadres kunnen we je dan een bericht sturen zodra de nieuwe Buffy’s er zijn!

Buffy FANtastisch Oostenrijk bestellen

We gaan hopelijk weer naar een lang winterseizoen. Ook is bekend dat er bepaalde voorschriften zijn. Één van de maatregelen is het dragen van een Mond en Neus beschermingskapje. Zo’n kapje zit nu niet echt comfortabel. Maar daar is een oplossing voor. Jullie kennen vast wel de buffy’s. Deze mogen ook gedragen worden als bescherming. Normaal gesproken gebruik je deze als nekwarmer of zoals die nu gedragen moet worden tot over de neus voor tegen de kou. Nu is de buffy ook te dragen in de restaurants, liften en op meer plekken waar hierom gevraagd wordt.

FANtastisch Oostenrijk heeft een gelimiteerd aantal buffy’s besteld en we willen deze dan ook aan jullie voor een schappelijke prijs aanbieden. Voor € 7,95 per buffy heb je deze in huis en dat is inclusief de verzend- en transactiekosten (Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland (België) dan komt daar nog een kleine bijdrage bij) We proberen zo snel mogelijk de buffy(s) te versturen. De buffy is ook te gebruiken als hoofdband, bandana etc. We zijn ook erg benieuwd naar jullie foto’s.

Vul het onderstaande formulier in om een aanvraag in te dienen voor wanneer de buffy’s weer op voorraad zijn. We sturen je een e-mail met een bestellink zodra ze dan binnen zijn.

   

  Buffy FANtastisch Oostenrijk Turner

  Buffy FANtastisch Oostenrijk

  Buffy FANtastisch Oostenrijk

  Zoek en boek je wintersport

  Dit vind je ook FANtastisch...

  ×