Bus Travelin ‘Man is in Karinthië VIDEO’s

Bus Travellin man Toon Welink

Bus Travelin ‘Man is in Karinthië VIDEO’s

Van Toon Welink, de Bus Travelin ‘Man, kregen we nog twee video’s binnen. Toon rijdt op de bus naar diverse vakantie bestemmingen en doet natuurlijk ook FANtastisch Oostenrijk aan. We zien in de eerste video de omgeving van Karinthië. Wie weet herkennen jullie wel een aantal punten of doen nieuwe ideeën op.

De tweede video komt ook uit Karinthie, de reis gaat ook richting Wörthersee en de Bus Travelin ‘Man gaat ook even vreemd in Slovenië.

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Banner Wens Chalets BV (900 x 600 px)

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...