Bus Travelin’Man komt langs mooie plaatsen in Oostenrijk

Fantastisch Oostenrijk zomer logo

Bus Travelin’Man komt langs mooie plaatsen in Oostenrijk. We hebben een bericht gekregen van Toon Welink (Bus Travelin’Man) over zijn passie en dat is toch ook video’s maken van de plaatsen waar hij zo al met zijn touringcar voorbij trekt. Maar we laten Toon ook even aan het woord.

Ik ben touringcarchauffeur, Toon Welink  (Bus Travelin’Man)  en sinds 1 1/2 jaar maak ik van sommige reizen een video die ik op mijn youtube kanaal, genaamd Bus Travelin’Man,  plaats. Met mijn werk kom ik regelmatig op verschillende plaatsen in Oostenrijk. In deze video is het een winterreis naar het Tannheimer Tal en in de omgeving van Reutte. Naar de plaatsjes Ehrwald, Berwang, Heiterwang, enzovoort.

Als we weer “ouderwets” mogen reizen hoop ik er, met de diverse reizen, nog vaak te komen.

Video Tannheimer Tal

Het is fascinerend om te zien hoe, het toch al adembenemende landschap, een extra dimensie krijgt in de winter. Genieten van de dorpjes, meren en de bergen, gehuld in sneeuw en ijs. Daarbij, de gastvrijheid van de Oostenrijkers maakt een bezoek aan dit mooie land alleen nog maar aantrekkelijker. En, om hier te zijn voor mijn werk als touringcarchauffeur? Dan kan ik alleen maar vaststellen dat mijn werkomstandigheden bepaald niet verkeerd zijn.

Er zijn meer video’s te zien. We plaatsen ook nog maar even een zomerse video vanuit het Lechtal & Tannheimer Tal.

Toon bedankt voor jou bijdrage en mocht je nieuwe video’s hebben vanuit Oostenrijk dan horen we dat graag.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht