Camping Brixen hoe is het daar in de herfstvakantie

RTL Weer Brixental 19 okt 2021

Camping Brixen hoe is het daar in de herfstvakantie

We kregen veel verzoekjes om weer eens een rondje te lopen op de camping. Hoe is het daar in de herfstvakantie. eigenlijk nog steeds prima weer om de bergen in te trekken. Ook kun je al een aantal gletsjers bezoeken om weer een rondje te skiën. Maar er gebeurd nog meer. Deze herfstvakantie wordt gebruikt om weer vele klussen te doen maar ook wordt er weer wat gebouwd aan de caravans. Vorig jaar was daar niet echt de kans voor vanwege de corona maar dit jaar zie je dat er een inhaalslag wordt gemaakt.

Ook onze eigen Jan die voornamelijk het beheer doet op de facebookgroep van Vrienden van FANtastisch Oostenrijk is er. Hij is ook bezig met een klein aanbouwtje. Jullie zien hem in de video onder de aanbouw uit kruipen.

Zie hieronder ons rondje over de camping.

Maar niet altijd wordt er een houten aanbouw gemaakt. Ook een Nederlandse firma die bouwt een tent opmaat aan jouw caravan vast. Ben je nu daarin geïnteresseerd neem dan eens contact op met de Firma Van Beeck. Tevens wordt er op locatie gebouwd.

Van Beeck Wintertent

Hoe het in de winter op de Camping Brixen is kun je in de video hieronder bekijken.

In2sportbrands Winter banner Groot

Ski Outlet Logo

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht